banner 7

ADVERTEREN OP FUNX.NL

0
Bezoekers online (per maand)

Wijzigingen mediawet

Online adverteren is bij NPO FunX vanaf 1 januari enkel nog mogelijk voor niet-commerciële partijen met een niet-commerciële boodschap. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om te adverteren op FunX.nl en op de YouTube kanalen van FunX. Alle inkoopmogelijkheden voor commerciële partijen zullen verdwijnen. Online adverteren zal enkel beschikbaar zijn voor partijen met een boodschap van algemeen nut.

             Dit valt onder algemeen nut:
  • Adverteerder is een instelling met een wetenschappelijk, cultureel, godsdienstig, levensbeschouwelijk, politiek of liefdadig karakter;
  • Adverteerder heeft een keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) of de status van algemeen nut beogende instelling (ANBI-status);
  • De uiting van Adverteerder heeft geen betrekking op het kopen van een bepaald product of het gebruik maken van een bepaalde dienst die in de handel verkrijgbaar is,  maar op het oproepen tot steun aan of het gunstig stemmen ten aanzien van Adverteerder.

PRIJZEN ONLINE ADVERTEREN

Op Funx.nl is het mogelijk om banners in te zetten. Voor nog meer impact van je online campagne bieden we onze klanten exclusieve zichtbaarheid door slechts één banner op een pagina te tonen. Een online campagne is al met een beperkt budget mogelijk. 

 

Prijzen online adverteren

NOG MEER IMPACT MET JOUW RECLAMECAMPAGNE?

Met een beperkt budget kun je al veel bereiken. Toch kan het voor je doelstellingen interessant zijn om een cross-mediale reclamecampagne op te zetten. Kies voor een combinatie van een online- én radiocampagne. Zo blijven je boodschap en merknaam beter hangen bij de doelgroep en verhoog je de betrokkenheid en interactie.

Benieuwd naar de opties? Bekijk dan deze pagina. 

GRATIS MEDIA ADVIES?

Wij maken graag een campagne op maat waarbij we rekening houden met jouw wensen met betrekking tot o.a.regio, doel, boodschap en budget.