banner 6

VIDEO ADVERTEREN 

Vergroot jouw bereik door te adverteren op de YouTube kanalen van FunX. Maandelijks bekijken ruim 1.8 miljoen jongeren de FunX content. Aan de hand van een pre-roll advertentie behaal jij het gewenste rendement! Je kunt jouw videoadvertentie targeten op tijd, doelgroep, thema’s of specifieke programma’s en device. Op deze manier zet je jouw online campagne in waar de doelgroep zich bevindt.
0
Views per maand

PRE-ROLL ADVERTENTIE

Een preroll is een video-advertentie die wordt afgespeeld voorafgaand aan de video die de bezoeker eigenlijk wil bekijken. Vaak moet de preroll video volledig worden afgekeken (non-skippable) of soms kan na een aantal seconden worden doorgeklikt naar de werkelijke video (skippable).

Prijzen video advertising

NOG MEER IMPACT MET JOUW RECLAMECAMPAGNE?

Met een beperkt budget kun je al veel bereiken. Toch kan het voor je doelstellingen interessant zijn om een cross-mediale reclamecampagne op te zetten. Kies voor een combinatie van een online- én radiocampagne. Zo blijven je boodschap en merknaam beter hangen bij de doelgroep en verhoog je de betrokkenheid en interactie.

Benieuwd naar de opties? Bekijk dan deze pagina. 

GRATIS MEDIA ADVIES?

Wij maken graag een campagne op maat waarbij we rekening houden met jouw wensen met betrekking tot o.a.regio, doel, boodschap en budget.