Ask Me Anything

 

 

ASK ME ANYTHING

 

Mind your business

BIJ NUL BEGINNEN EN MET SUCCES EINDIGEN #GOALS

Wil jij weten wat het geheim is achter het succes van ondernemers en hoe ze ondanks de crisis hun business staande weten te houden? Kom dan naar Ask Me Anything in Venture Café Rotterdam! 

Elke week schuift er een andere ondernemer aan die het echte verhaal deelt achter het succes van zijn of haar business. The good, the bad and the ugly. Jij mag ze alles vragen, dus pak je kans!

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je nu gratis aan voor Ask Me Anything op 6, 13 en 20 augustus.

 

Norma Gogar - funx media

DONDERDAG 13 AUGUSTUS

Aankomende is Norma Gogar te gast bij Ask Me Anything. Alles dat Norma onderneemt, komt voort uit passie en geluk. Daarom is ze sinds medio 2019 co-founder van Hart voor de Stad, Rotterdams éérste eigen crowdfundingsplatforum. In September 2020 gaat het platforum live en krijgen álle Rotterdammers met een goed initiatief voor de stad een eerlijke kans door middel van: crowdfunding, kennisdeling en samenwerking. Rotterdammers kunnen elkaar hier motiveren en inspireren om actie te ondernemen op hun dromen en doelen.

Daarnaast is Norma verbonden aan het Deepak Chopra Center in Californië, en begeleid ze corporaties, topsporters en artiesten met programma’s op maat, op het gebied van mentale gezondheid en diverse vormen van meditatie.

Wil jij weten wat het geheim is achter het succes van Norma? Kom dan op donderdag 13 augustus naar Ask Me Anything in Venture Café Rotterdam!

Ciana 2020_01

THE HOST

Ask Me Anything wordt gehost door presentatrice Ciana Mayam. Ciana zet op vijfjarige leeftijd haar eerste stappen op het podium. Vanaf dat moment was ze verkocht. Na haar havo start ze een studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ze werd klaargestoomd als 360 raden mediamaker. Maar als snel komt ze tot het besef dat haar hart ligt bij presenteren.

Online is Ciana Mayam te zien als presentator in de talkshow Spot On van de KRO-NCRV, het EET-team van het Voedingscentrum en vlogs voor woningverhuur Holland2Stay.